امروز  جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳
پاکورا
۱۳۹۵/۱۰/۱۶ تعداد بازدید: ۲۵۵۸۳
print

پاکورا
پاکورا
 
آب و هوای گرم و خشک و بادهای 12 روزه از آن­ها مردمانی سختکوش و صبور ساخته است؛ اهالی سیستان و بلوچستان با لباس­های زیبا و گران­بهای محلّی­شان و آداب و رسوم متنوّعشان، زندگی در این منطقة گرم را بر خود شیرین کرده­اند. در این شماره به استان بزرگ سیستان و بلوچستان سفر کرده­ایم و می­خواهیم پای سفرة رنگارنگشان بنشینیم و از طعم «پاکورا» لذّت ببریم.
چی لازم داریم؟
آرد نخود
پیاز
گشنیز خشک و تر
فلفل سبز
ادویه
بکینگ پودر
چطور بپزیم؟
پیاز، گشنیز، فلفل سبز، بکینگ پودر و ادویه را با هم مخلوط می­کنیم و سپس مواد را در آرد نخود خام می­غلتانیم و بعد از آن سرخ می­کنیم.
پاکورا جایگاه ویژه­ای در بین مردم سیستان و بلوچستان دارد و در انواع و اقسام و طعم­های مختلف طبخ می­شود. این غذای ساده را می­توانید در زمانی کم تهیّه و با سس تند سرو کنید. نوش جان. 
 
نظرات

 نام:
 *نظر: