امروز  پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
کوفته تبریزی
۱۳۹۴/۰۵/۲۸ تعداد بازدید: ۱۷۱۶
print

کوفته تبریزی

کوفته تبریزی

کوفته تبریزی
تبریز شهر طعم ها و مزّه هاست؛ به گونه ای که آشپزی بانوان تبریز زبانزد است. حالا که در این شمارة قصرنامه به آذربایجان شرقی سفر کرده ایم، شما را مهمان می کنیم به غذای سنّتی و محبوب تبریزی ها؛ کوفته تبریزی.
موادّ لازم:


سبزی معطّر: 250 گرم خرد شده
لپّه: دو استکان
برنج: یک استکان
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
تخم مرغ: یک عدد
گردو: نصف استکان
زرشک: نصف استکان
پیاز: دو عدد

طرز تهیّة کوفته: ابتدا لپّه و برنج را می پزیم. بعد گوشت و پیاز را می کوبیم و لپّه و برنج پخته شده را به مخلوط گوشت اضافه می کنیم و سپس سبزی، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم.تخم مرغ را هم به مواد اضافه کرده و با دست هم می زنیم. در انتها کمی زرشک و گردو برمی داریم و موادّ کوفته را دور آن می پیچیم.
طرز تهیّة سس کوفته: پیاز را سرخ می کنیم، رب و کمی زردچوبه هم به آن اضافه می کنیم و آب می ریزیم تا خوب بجوشــد. بعد از ده دقیقه، کوفته هــا را یکی یکی در آب می ریزیم. بعد از انداختن هر کوفته صبر می کنیم آب که دوباره به جوش آمد، کوفتة بعدی را اضافه می کنیم. سس کوفته باید به مقداری باشد که روی کوفته ها را بگیرد. بعد از یک ساعت کوفته تبریزی آماده است.

نظرات

 نام:
 *نظر: