امروز  چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
آوا گوشت
۱۳۹۵/۰۱/۱۷ تعداد بازدید: ۱۷۱۲
print

آوا گوشت

آوا گوشت

غذاهای محلّی هر منطقه نشانی از فرهنگ و رسوم و حال و هوای مردمان آن دارد. استان ایلام، یکی از مناطق مرزی و کردنشین ایران زیباست و غذاهای محلّی فراوانی دارد از جمله ترخینه، گوجه پونه، کپه و... که از بین این غذاها «آبگوشت بامیه» یا «آو گوشت بامیه» را به شما معرّفی می­کنیم.
 
موادّ لازم:
گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
پیاز خرد شده: ۲ عدد متوسّط
بامیه: ۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی رنده شده: ۳ عدد
نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه:  به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
 
طرز تهیّه:
ابتدا پیاز و گوشت را با هم تفت می­دهیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می­کنیم و سپس آب را اضافه می­کنیم تا گوشت بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت، گوجه‌های رنده شده را به همراه بامیه­ها و نمک، فلفل، ادویه و رب به گوشت اضافه می­کنیم تا کاملاً بپزد. نوش جان.
 
دو نکته:
1-    آبگوشت بامیه باید تا جایی بپزد که آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد.
2-    میزان فلفل را با توجّه به ذائقه­تان تنظیم کنید.
نظرات

 نام:
 *نظر: