امروز  سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷
دوگوله دودار
۱۳۹۵/۰۱/۱۸ تعداد بازدید: ۸۰۳
print

دوگوله دودار

 تیتر: دوگوله دودار

 

 
طبیعت بکر و آب و هوای دلپذیرش، سفر به این منطقه را دلچسب می­کند. لرستان، دیار شکوه و شگفتی است؛ از تاریخ و پیشینه­اش گرفته تا طبیعت و رسوم و غذاهای محلّی­اش. لطفاً در سفر به لرستان همراه ما باشید؛ سفری با طعم یک غذای محلّی لری؛ «آبگوشت کشک» که به آن در زبان محلّی «دوگوله دودار» می­گویند و در فصل سرما طرفداران زیادی دارد.
موادّ لازم:
گوشت آبگوشتی: 500 گرم
نخود و لوبیاسفید: 2 پیمانه
بادمجان سرخ کرده: 2 عدد
پیاز: 1 عدد درشت
سیر: 4 حبّه
کشک: 250 گرم
نمک،زردچوبه و نعنا خشک: به میزان لازم
روغن مایع: به میزان لازم
 
طرز تهیّه
ابتدا گوشت، نخود، لوبیا، پیاز خرد شده و حبّه­های سیر را با 5 پیمانه آب می­پزیم و سپس نمک را اضافه می­کنیم. پس از یک ساعت زرچوبه و بادمجان سرخ شده را به مواد اضافه می­کنیم. در نهایت هم کشک و نعنا داغ را می­ ریزیم و می­گذاریم آبگوشت کاملاً جا بیفتد. نوش جان.
 
نظرات

 نام:
 *نظر: