امروز  دوشنبه ۳ تیر ۱۳۹۸
که لانه
۱۳۹۵/۰۴/۲۰ تعداد بازدید: ۹۳۰
print

که لانه
که ­لانه  
 
گویشی شنیدنی دارد و طبیعتی دیدنی؛ کردستان دیار مردمان سختکوش و خونگرم است با آداب و رسومی منحصر به فرد و غذاهایی متنوّع و خوشمزه. «که­لانه» یکی از این غذاهاست که با آغاز فصل بهار مهمان سفرة مردم کرد می­شود. در ادامه طرز تهیّة این غذای سادة محلّی را می­خوانید.
چی لازم داریم؟
پیازچه: ۲کیلوگرم
 آرد: ۳ کیلو
نمک: به میزان لازم
روغن حیوانی یا کره: به میزان لازم
 
 
چطور بپزیم؟
ابتدا پیازچه­ ها را خرد کرده و مقداری نمک به آن­ها می­زنیم. سپس آرد را خمیر کرده و آن را در جایی گرم استراحت می­دهیم. بعد از آن چانه­ هایی 150 گرمی از خمیر را پهن می­کنیم و سپس به اندازة یک کاسة کوچک از پیازچه خرد شده را وسط خمیر پهن شده می­گذاریم و خمیر را به شکل مستطیل جمع می­کنیم؛ طوری که لبه­ های خمیر روی هم قرار بگیرد. در نهایت هم خمیرها را روی ساج می­گذاریم یا داخل فر قرار می­دهیم تا بپزد. بعد از این مرحله مقداری روغن حیوانی یا کرة آب شده را در ظرفی می­ریزیم و که­لانه­ های آماده را خرد می­کنیم و داخل روغن می­ریزیم. نوش جان.
 

 

نظرات

 نام:
 *نظر: