امروز  جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
یک کاسه آش ترش
۱۳۹۴/۰۹/۰۳ تعداد بازدید: ۳۲۰۵
print

یک کاسه آش ترش

یک کاسه آش ترش

 یک کاسه آش ترش

 

سفر به سرزمین طراوت و سرسبزی، روح را شاداب می­کند و تازه؛ سرزمینی با مردمانی شاد و صمیمی؛ سرزمینی با عطرها و طعم­های دلچسب و دلپذیر: مازندران. در این شمارة قصرنامه به مازندران سفر کرده­ایم و قصد داریم تا طعم خوش یکی از غذاهای محلّی این استان را به شما معرّفی کنیم. بفرمایید یک کاسه آش ترش مازندرانی!
 
موادّ لازم:
باقلا: یک لیوان
لوبیا چیتی: یک لیوان
عدس: یک لیوان
برنج نیم دانه: نصف لیوان
سیر خرد شده: یک لیوان
چغندر: دو عدد
سبزی آش: 400 گرم
شکر و رب انار: به مقدار لازم
 
طرز تهیّه:
حبوبات را از شب قبل در ظرف­های جداگانه در آب خیس می­کنیم. چغندرها را بعد از پوست کندن خرد می کنیم و سبزی­ها را هم همین­طور. سپس حبوبات و چغندر را داخل قابلمه می­ریزیم و روی حرارت متوسّط قرار می­دهیم تا پخته شوند. سپس برنج را اضافه می­کنیم و پس از 15 دقیقه سبزی خرد شده را هم داخل قابلمه می­ریزیم و حرارت را کم می­کنیم.
سیر را به همراه نمک تفت می­دهیم و وقتی که آش جا افتاد چند قاشق شکر و مقداری رب انار و نصف سیرها را به آش اضافه می­کنیم تا 15 دقیقة دیگر بپزد. نوش جان.

 

 
نظرات

 نام:
 *نظر: