امروز  سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
کلم پلوی شـیرازی
۱۳۹۴/۰۵/۳۱ تعداد بازدید: ۱۹۳۸
print

کلم پلوی شـیرازی

کلم پلوی شـیرازی

                                         کلم پلوی شـیرازی
در شهر زیبای شیراز تا دلتان بخواهد، جاهای دیدنی و خوراکیهای خوشمزه هست؛ از فالودة معروف شیرازی گرفته تا انواع و اقسام غذاهای محلّی و از مهمتر سالاد شیرازی.


امّا یکی از غذاهای محلّی شیراز، کلم پلوی شیرازی است که باب طبع آنهایی است که میخواهند مقدار بیشتری سبزیجات در برنامة غذاییشان بگنجانند. در ادامه طرز تهیّة این غذای شیرازی را میخوانید.
موادّ لازم
سبزی (شوید، تره، ریحان و جعفری): نیم کیلو
زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل و روغن: به میزان لازم
برنج: نیم کیلو
کلم خرد شده: نیم کیلو
گوشت چرخ کرده:300 گرم
پیاز: 2 عدد
ادویة پلویی: 1 قاشق مربّا خوری
طرز تهیّه
ابتدا برنج را خیس میکنیم و بعد از کمی پخت، سبزی را اضافه و آبکش میکنیم.گوشت را با یک عدد پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و به اندازة سر یک گنجشک برداشته و گرد میکنیم و در آرد میغلتانیم. سپس گوشتها را در روغن سرخ میکنیم تا خودش را بگیرد. کمی روغن در تابه میریزیم و یک عدد پیاز را خرد میکنیم و تفت میدهیم تا بلوری شود. کلم را اضافه کرده و به مدّت 10 تا 12 دقیقه با حرارت ملایم هم میزنیم. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را ریخته و دوباره کمی هم میزنیم. ته قابلمه روغن میریزیم، مقداری برنج در قابلمه ریخته و مایع کلم و گوشتها را روی آن میریزیم و دوباره برنج ریخته و مواد را روی آن میریزیم. در انتها قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا برنج دم بکشد.
این غذا همراه با ترشی و سالاد شیرازی بسیار خوشمزه است. نوش جان.

نظرات

 نام:
 *نظر: